REISEFORSIKRING
REISEFORSIKRING
REISEFORSIKRING

REISEFORSIKRING

REISEFORSIKRING

Gjelder din reiseforsikring i utlandet, og dekker den koronarelaterte hendelser? Gjensidige, Europeiske, Storebrand, Frende, Tryg, DNB og IF følger særnorske reiseråd og dekker pt ikke utenlandsreiser.

TIPS TIL

REISEFORSIKRING

Betaler du for en forsikring som ikke fungerer? Siden 2020 har ikke norske reiseforsikringer vært gyldige i utlandet. Faktureres du fortsatt full pris? Bytt til en rimelig reiseforsikring fra Heymondo, som gjelder på tross av norske reiseråd.

Er eller skal du på reise er det greit å vite både AXA, Lloyd`s og Atlas dekker dine reiser
Med Heymondo får du også dekning for Covid-19

Hos Heymondo får du en enkel og rimelige reiseforsikring som gjelder på tross av de særnorske reiserådene. Velg forsikring av enkeltreise, årlig forsikring  eller forsikring for lengere utenlandsopphold.

DU FÅR:

  • Oversiktlig forsikringsdokument
  • Forsikringsertifikat for Covid-19
  • Chat for medisinsk rådgivning
  • Smart app med alle tjenester
  • Døgnåpen kundeservice

Reiseforsiking fra Gjensidige, Europeiske, Storebrand, Frende, Tryg, DNB og IF følger særnorske reiseråd og dekker pt ikke utenlandsreiser. Heymondo er en internasjonal forsikringsmegler som gir dekning tilpasset dine behov.

Er eller skal du på reise dekker Heymondo dine behov
Det tas forhehold om endring av priser og dekning. Nettstedet tar ikke ansvar for avvik i oversettelse og gjengivelse av vilkår. Forsikringstager er selv ansvarlig for å sette seg inn i avtalevilkår.

Foto: